onsdag den 14. august 2013

Sightseeing in Tokyo

Hahaha. Fandens svenskere. Jeg kan da heller ikke engang rejse om på den anden side af Jorden uden at blive mindet om dem.
Vi skulle da også lige joine moden.
Øjet ser sjovt ud fordi den blinker (haha). Se de fine små hjerter i fjerdragten.
Den var kæmpestor og fløj frit omkring i naturen. Så smuk!
Den ser så trist ud, som om den er i fængsel (hvilket den jo faktisk også lidt er...). Man får helt lyst til at tage den med hjem :'(
 Så er der fandeme petting zoo med bittesmå, alt for bløde hvide mus!
 Min nye ven.
Så smukt! En kæmpestor sø med gigantiske åkander (?) inde i zooen.
Non-step bus???
 En af deres utallige spillehaller. Der er så sindssygt mange, man tror, det er løgn.
Her købte vi vores souvenirs.
Sensoji Temple.
Så får vi lige renset sjælen (?).

Hej alle i søde mennesker! Så er endnu en laaang dag gået i denne smukke storby sammen med den bedste person. Klokken er lidt over ti, og vi har været oppe siden klokken 5 i morges, hvis ikke man tæller to timers middagslur med. Hurra for jetlag. Vi startede dagen ud med morgenmad her på hotellet, hvor de havde både en vestlig og en japansk buffet, så vi slap for at spise fisk og tang til morgenmad, selvom det garanteret havde været en oplevelse. Jeg kørte en umenneskelig mængde mad ind, så jeg var mæt i mange timer og havde masser af energi til at gå rundt i mange timer.

Efter morgenmaden tog vi toget her fra Shinjuku station til Ueno station, som ligger godt og vel 25 minutter herfra. Ved siden af stationen ligger en ret stor park kaldet Ueno Park, og inde i parken ligger der en zoo, som vi var inde i omkring 2 timer. De havde ret mange forskellige dyr, og zooen var også ret stor, så det var en fin oplevelse. Derefter fulgte vi vores (nye) city map ned til et marked, som hedder Ameyoko. Der fandtes virkelig bare de mærkeligste ting som f.eks. tørret blæksprutte og tørret tang. Det skal man nok lige være japansk for at turde prøve. Dog blev der også solgt andre, mere normale ting, som f.eks. sko, tøj og mad generelt. Det var faktisk en hyggelig oplevelse, selvom det ikke tog meget mere end 15 minutter at gå det hele igennem, men vi stoppede så til gengæld heller ikke for at kigge nærmere på noget/købe noget.

Nå, men så gik turen videre til Sensoji Temple, som er et stort, farverigt buddhistisk tempel. Templet blev bygget i år 645, og det er dermed også Tokyos ældste og (en af de) mest besøgte/populære templer. Fra Ueno station tog det os alligevel næsten en time at gå derned, selv om det ikke så ret langt ud på kortet. På vejen mødte vi da også en lille butik, hvor vi købte nogle fine souvenirs til at tage med hjem til Spanien.

Derudover skal det altså lige nævnes, at deres togsystemer ikke bare sådan lige er til at finde ud af. De ser rigtig forvirrende ud, og kortet over deres undergrundssystem ligner lidt bare en krusedulle tegnet af en 3-årig. Dog er det alligevel ikke lykkedes os at fare vildt i nu overhovedet, hvilket jeg synes er ret imponerende. Det er faktisk ret sjovt - hvis man kommer til at gøre noget dumt/pinligt, så holder de sig ikke tilbage og griner åbenlyst af en, hvilket faktisk er ret befriende, for så gider man heller ikke selv at tage det så højtideligt.

I morgen tidlig skal vi med toget til Fujisan station i Fujiyoshida, som ligger bare nogle kilometer fra Mount Fuji. Jeg glæder mig så meget til at se naturen og bare take it all in. Det skal blive så fedt altså. Så må vi se, om vi kan find derhen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar